Η ομάδα των εισηγητών αποτελείται από νομικούς, συμβούλους management, ειδικούς στην ασφάλεια πληροφοριών, ΙΤ experts, οι οποίοι καλύπτοντας όλες τις οπτικές της προστασίας δεδομένων, σας προσφέρουν αξιόπιστες απαντήσεις και έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Ενδεικτικά αναφέρονται:

Παναγιώτης Αναστασάκης: Ιδρυτής της εταιρείας PRIORITY από το 1995. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Ολικής Ποιότητας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Mέλος του διεθνούς μητρώου επιθεωρητών IRCA. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας και διοίκησης επιχειρήσεων.

Γιάννης Βάρκας: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών ΔΠΘ- Senior Consultant στην PRIORITY. Είναι επικεφαλής 4 έργων συμμόρφωσης με τον GDPR σε πολύ μεγάλους οργανισμούς.

Κατερίνα Ζερβονικολάκη: Software Sales Engineer στην Performance Technologies με εξειδίκευση σε λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση, την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων.

Μίνα Ζούλοβιτς: Δικηγόρος LL.M, συνεταίρος στο δικηγορικό γραφείο Φιλοθεϊδης & Συνεταίροι, με μακρά εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στα νομικά ζητήματα των προσωπικών δεδομένων καθώς και εν γένει των ηλεκτρονικών συναλλαγών και των νέων τεχνολογιών.

Παναγιώτης Μαστρογιάννης: International Engineering Technical Services Manager στη First Data Hellas. Στέλεχος με εμπειρία άνω των 12 ετών σε πολυεθνική εταιρία με εξειδίκευση στην υλοποίηση και επίβλεψη λύσεων πληροφορικής και ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμόρφωση, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια πληροφοριών.

Χριστίνα Παναγουλέα: Δικηγόρος Αθηνών, Ll.M. & διδακτορική διατριβή από το University of Muenster, Γερμανίας. Εξειδικεύεται επί χρόνια στο δίκαιο προστασίας της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων, διανοητικής ιδιοκτησίας και στο δίκαιο Ανταγωνισμού.

Γιάννης Τάγκαλος: Information Security Consultant της PRIORITY. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριών τόσο σε θέματα security governance όσο και σε τεχνικά θέματα ασφάλειας συστημάτων και δεδομένων. Κατέχει τις πιστοποιήσεις CISSP, CISM, CISA, ISO 27001 Lead Auditor, CEH, COBIT5 Foundation, ITIL Foundation.